Jiiri-Ikkunat on eri ikkunat

Suomalaiseen ilmastoon tehty ikkuna.

Ikkunat netistä - helposti ja ilman lisäkuluja, tutustu palveluumme

Jiiri-ikkunat Oy on tehnyt ikkunoiden tilaamisen netistä helpoksi ja turvalliseksi. Verkkokauppamme kautta ikkunoiden tilaaminen on myös kustannustehokasta, josta hyödyn saa asiakas itse eli Sinä. Palvelu on tarkoitettu kaikille uusia ikkunoita tarvitseville.

Näin tilaat ikkunat netistä

Klikkaamalla sivuiltamme ”verkkokauppa”-painiketta ja valitsemalla avattavan MSE- tai kiinteän MEK- ikkunan, lisäät tiedot ikkunoista, siirrät ne koriin ja lopuksi syötät vielä omat yhteystietosi jonka jälkeen painat ”lähetä tilaus” painiketta. Käymme ikkunat vielä huolellisesti lävitse ja vahvistamme tilauksen sähköpostiisi viimeistään seuraavana työpäivänä.

Muutoksia voi tehdä aina siihen saakka, kunnes ikkunat menevät tuotantoon. Maksu tapahtuu joko verkkomaksuna tai laskulla toimituksen jälkeen.

Tarvitessasi ikkunoita mökille, huvimajaan tai mihin tahansa muualle, mainitse siitä huomautuskenttään, jolloin osaamme tarjota oikeanlaista tuotetta kuhunkin kohteeseen. Näin helppoa on tilata ikkunat netistä.

Valmiita ikkunoita tehtaalla

Millaisia ikkunoita valmistamme?

 • Mittatilausikkunat »
 • Mökki-ikkunat »
 • Omakotitalon ikkunat avattavina (MSE) ja kiinteinä (MEK)
 • Teollisuushallin ikkunat
 • Autotallin ja varaston ikkunat
 • Pihasaunan ikkunat
 • Huvimajan ikkunat
 • 1-puitteiset ulos avattavat ikkunat yksi- tai kaksi lasisina

Kaikki nämä mittatilauksena eli asiakkaan omien mittojen mukaan ilman lisähintaa!

ikkunat netistä myös muissa väreissä

Laadukkaat tuotteet

Valmistamme ikkunasi parhaista raaka-aineista ja komponenteista pitkäaikaista kokemustamme hyödyntäen. Paras osoitus tästä ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet. Ja yksityiset rakentajat, jotka ovat ostaneet ikkunoitamme, tilaavat niitä myöhemmin muihin rakennuksiinsa.

Ikkunamme ovat testattu VTT:llä (Nro VTT-S-00718-13) saavuttaen seuraavat arvot:

 • Ilmanpitävyys luokka 4 (paras)
 • Sateenpitävyys E1200 (korkein, E750 riittää rakennuksiin meren läheisyydessä)
 • Tuulenpaineen kestävyys luokka 3C (C=paras, riittää rakennuksiin meren läheisyydessä)

Käyttämämme puutavara on kotimaista puusepän kuivaa, sormijatkettua mäntyä. Uusinta teknologiaa edustavat Best Glass Oy:n eristyslasielementit takaavat tutkitusti parhaat U-arvot. Testatut ja varmat pintakäsittelyaineet tulevat Teknos Oy:ltä. Mäkelä Alu Oy pursottaa ja pulverimaalaa alumiinit kestäviksi. Asennamme ikkunoihin valintanne mukaan hyttyspuitteet, integroidut Solar Handy-sälekaihtimet, ristikot ja korvausilmaventtiilit viimeistä osaa myöten valmiiksi. Kiinnitysreiät on porattu valmiiksi ja peitetulpat kuuluvat automaattisesti mukaan.

Toimi nyt ja hanki uudet ikkunat netistä

Ota yhteytta Jiiri-Ikkunoiden ammattilaisiin ja löydä oikeat ratkaisut omiin tarpeisiisi.

Katso yhteystietomme »