Jiiri-Ikkunat on eri ikkunat

Suomalaiseen ilmastoon tehty ikkuna.

Näin tilaat ikkunat netistä - Jiiri-Ikkunat

Ikkunat netistä helposti ja luotettavasti

Jiiri-ikkunat Oy on tehnyt ikkunoiden tilaamisen netistä helpoksi ja turvalliseksi. Verkkokauppamme kautta ikkunoiden tilaaminen on myös kustannustehokasta, josta hyödyn saa asiakas itse eli Sinä. Palvelu on tarkoitettu kaikille uusia ikkunoita tarvitseville.

Miten ikkunat tilataan netistä?

Klikkaamalla sivuiltamme ”verkkokauppa”-painiketta ja valitsemalla avattavan MSE- tai kiinteän MEK-ikkunan, lisäät tiedot ikkunoista, siirrät ne koriin ja lopuksi syötät vielä omat yhteystietosi jonka jälkeen painat ”lähetä tilaus” painiketta. Käymme ikkunat vielä huolellisesti lävitse ja vahvistamme tilauksen viimeistään seuraavana työpäivänä.. Muutoksia voi tehdä aina siihen saakka, kunnes ikkunat menevät tuotantoon. Laskutus tapahtuu toimituksen jälkeen, eli tavara tulee ennen laskua. Näin helppoa on tilata ikkunat netistä.

Vanhojen ikkunoiden mittaaminen

Mitoista ensin ilmoitetaan leveys ja sitten korkeus (lev x kork). Yleisohje: mittaa sisäpuitteen päältä äärimitat ja lisäät leveyteen ja korkeuteen molempiin 40mm (karmi). Useampiosaisessa ikkunassa mitta otetaan koko ikkunan leveydeltä tai korkeudelta. Tuuletusosan leveys katsotaan samalla, se on yleensä n. 30cm, 40cm tai 50cm tai välikarmi voi olla keskellä. Tarkan mitan saat raottamalla sisälistoja tai ulkovuorilautoja. Uuden ikkunan on oltava vähintään 30mm pienempi kuin aukko johon ikkuna asennetaan (ns. tilkerako min 15mm / laita). Tämä on yleisohje ja mitat ovat aina varmistettava tapauskohtaisesti.

Karmin syvyydeksi suositellaan rakenteeseen sopivaa leveintä mahdollista karmia, jolloin tilkeraon eristekerros ulottuu seinän eristekerroksen kohdalle.  Karmisyvyyden on kuitenkin oltava seinän paksuutta pienempi. Karmin vaihtoehdot omakotitaloihin ovat 130, 170, 200mm.

Kätisyys

Kätisyys katsotaan avautumispuolelta, ikkunoiden osalta siis huoneen sisäpuolelta katsottuna. Vasenkätisessä ikkunassa saranat ovat vasemmalla ja oikeankätisessä vastaavasti taas oikealla. Leveä ja matala ikkuna voi olla järkevämpi tehdä ala- tai yläsaranoituna. Kaksiosaisissa tuuletusikkunallisissa ikkunoissa kätisyys määräytyy sen mukaan, kummalla puolella tuuletusikkuna on sisäpuolelta katsottuna: vasenkätisessä (BV, kuva alla) tuuletusikkuna on vasemmalla puolella ja oikeankätisessä (BO) tuuletusikkuna on oikealla puolella sisältäpäin katsottuna.

Millaisia ikkunoita valmistamme?

 • Mittatilausikkunat
 • Omakotitalon ikkunat avattavina (MSE) ja kiinteinä (MEK)
 • Teollisuushallin ikkunat
 • Autotallin ja varaston ikkunat
 • Mökki-ikkunat
 • Pihasaunan ikkunat
 • Huvimajan ikkunat
 • 1-puitteiset ulos avattavat ikkunat yksi- tai kaksi lasisina

 

Kaikki nämä mittatilauksena eli asiakkaan omien mittojen mukaan ilman lisähintaa!

Laadukkaat tuotteet

Valmistamme ikkunat parhaista raaka-aineista ja komponenteista pitkäaikaista kokemustamme hyödyntäen. Paras osoitus tästä ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet. Ja yksityiset rakentajat, jotka ovat ostaneet ikkunoitamme, tilaavat niitä myöhemmin muihin rakennuksiinsa.

Ikkunamme ovat testattu VTT:llä (Nro VTT-S-00718-13) saavuttaen seuraavat arvot:

 • Ilmanpitävyys luokka 4 (paras)
 • Sateenpitävyys E1200 (korkein, E750 riittää rakennuksiin meren läheisyydessä)
 • Tuulenpaineen kestävyys luokka 3C (C=paras, riittää rakennuksiin meren läheisyydessä)

Käyttämämme puutavara on kotimaista puusepän kuivaa, sormijatkettua mäntyä. Uusinta teknologiaa edustavat Best Glass Oy:n eristyslasielementit takaavat tutkitusti parhaat U-arvot.  Testatut ja varmat pintakäsittelyaineet tulevat Teknos Oy:ltä.  Mäkelä Alu Oy pursottaa ja pulverimaalaa alumiinit kestäviksi. Asennamme ikkunoihin valintanne mukaan hyttyspuitteet, integroidut Solar Handy-sälekaihtimet, ristikot ja korvausilmaventtiilit viimeistä osaa myöten valmiiksi. Kiinnitysreiät on porattu valmiiksi ja peitetulpat kuuluvat automaattisesti mukaan.