Jiiri-Ikkunat on eri ikkunat

Suomalaiseen ilmastoon tehty ikkuna.

Tietoa ikkunoistamme - Jiiri-Ikkunat

MSE puualumiini-ikkuna                                                     MEK 3k-kiinteä ikkuna

Jiiri-ikkunat Oy:n vakiorakennetta.

Puutavara

Sisä- ja ulkopuite on oksatonta, sormijatkettua mäntyä. Karmi on valmistettu sormijatketusta aihiosta, jossa maalipinnan alle jäävät sivut ovat oksattomia. Hyvällä puutavaralla varmistetaan ikkunan kaunis ulkonäkö vielä vuosienkin kuluttua. Puualumiini-ikkunassa ulkopuite on kokonaan alumiinia.

Tapitus

Karmin ja puitteiden kulmissa käytetään jiiriliitoksia minisormitapituksin. Menetelmä takaa erittäin lujat ja täysin tiiviit kulmaliitokset. Karmiruuveille on poraukset valmiina, halkaisija 14mm

Heloitus

Tappisaranat Fe/Zn, vakio uppolukot 71 Fe/Zn kiristävällä metallisella vastakappaleella. Tuuletusikkunoissa pitkäsuljin Fe/Zn, välisulkimena aukeamista rajoittava aukipitolaite. Jiiri-ikkunat Oy käyttää kotimaisia Morite Oy:n valmistamia aukipitolaitteita. Pintahelat ikkunoiden värin mukaan valkoisia tai kromattuja. Kilvet ovat valmiiksi paikollaan, painikkeet toimitetaan irrallisina.

Pintakäsittely

Peittomaalaus korkeapaineruiskulla. Pohjatyöt: pohjamaalaus, kittaus, välihionta ja pintamaalaus. Kuultokäsittely uppokastomenetelmänä. Teknos Oy:n valmistamat Aquatop-sarjan pintakäsittelyaineet antavat kauniin pinnan, ovat ympäristöystävällisiä ja kestävät hyvin sään rasituksia.

Tiivistys

Tiivisteenä 8mm profiilitiiviste, sisäpuitteessa kaksi kertaa uraan kiinnitettynä. Värit ovat valkoinen tai pintakäsittelyn mukaan. Puualumiini-ikkunassa on kolmas tiiviste ulkopokalle.

Lasitus

Ikkunat toimitetaan lasitettuna RT-kortin mukaisin lasinpaksuuksin, minimi 3 mm.  Eristyslasielementin välilista super spacer, leveys 16mm. Turvalasitukset Rakentamismääräyskokoelman F2 mukaan. Lasitoimittajamme on Best Glass Oy.

Ristikot

Teemme pintaristikot alumiiniprofiilista, leveys 25 tai 50mm. Kiinteät ristikot tehdään ulkopuitejakona, leveydet 30,60 tai 90mm. Erikoismuotoiset ristikot valmistamme PVC-muoviprofiilista, joko pinta-asennuksena karmin ulkopintaan tai liimaamalla ulkolasin molemmin puolin (kiinteä ristikko).

Varusteet

Asennamme halutessanne ikkunoihin raitisilmaventtiilit, sälekaihtimet, tuloilmaventtiilit ja ristikot paikoilleen. Hyttyspuitteet toimitetaan irrallisina, paikoilleen asentaminen tapahtuu näppärästi ilman työkaluja sisäpuolelta, ohjeet mukana. Laseiksi voit valita vaikkapa Pilkington Activ itsepuhdistuvat lasit, auringonsuojalasit, laminoidut lasit, karkaistut lasit, kuviolasit, ym. Kaikki löytyy meiltä.

Pakkaus

Ikkunat pakataan ja suojataan kuljetusvaurioiden välttämiseksi.
Takuu

Ikkunoilla on kahden vuoden rakennetakuu. Lasielementeillä on viiden vuoden tiiviystakuu, takuu ei koske lasin särkymistä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

MS-alumiini 1k, avattava                                                  MS-92 mökki-ikkuna

 

2k ulospäin aukeava ikkuna                           1k ulospäin aukeava ikkuna